Voor een cv-ketel in Dordrecht die werkt!

Bent u op zoek naar een cv-installateur in Dordrecht? Voor de installatie van een cv-ketel en al uw andere installatieprojecten en loodgieterswerkzaamheden in Dordrecht zit u bij Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. helemaal goed. Voor installatieprojecten op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair bedienen wij u vanuit ICD Techniek. Wij zijn een installatiebedrijf met veel klandizie in de zakelijk markt. Dat zijn bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, VvE’s, scholen et cetera. Maar ook collega installateurs en loodgieters mogen wij tot onze klanten rekenen. En tenslotte bedienen wij ook particulieren met onze kennis en ervaring. Grote of kleine projecten: ICD Techniek is de ideale partner voor het installeren van uw cv-ketel in Dordrecht. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

CV-Ketel installateur van CV-Ketels

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Creëren van comfortabel klimaat

Als erkend cv-installateur in Dordrecht is het onze missie om een zo comfortabel mogelijk klimaat in woningen en gebouwen te creëren. Daarvoor stemmen wij de installatie van een cv-ketel helemaal af op de wensen van de klant en de situatie ter plekke: is er een bad in de woning? Of een stortdouche, massagedouche of juist een bubbelbad? Met deze informatie kan kunnen wij u adviseren over de installatie van de juiste cv-ketel in Dordrecht.

Vervangen van cv-ketel in Dordrecht

Een goed werkende cv-ketel is van belang voor een aangenaam binnenklimaat. Maar de cv-ketel moet ook zo zuinig mogelijk zijn. Het kan dus raadzaam zijn om uw cv-ketel te vervangen. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het vaak rendabeler om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening en meer comfort in huis of op kantoor.

Cv-ketel vervangen door warmtepomp

Een warmtepomp kan een goed alternatief zijn voor uw cv-ketel in Dordrecht. Het warmtepomp systeem maakt gebruik van energie uit de bodem of de (buiten)lucht. Deze gratis energie kunt u gebruiken om uw woning te verwarmen of te koelen. De warmtepomp kunt u ook gebruiken voor uw warmwatervoorziening. Met een warmtepomp bent u milieuvriendelijk bezig en kunt tot wel 80% op uw energiekosten besparen. Voor de installatie van een warmtepomp zijn ruime subsidiemogelijkheden.

Zoneregeling systeem voor uw cv in Dordrecht?

Met een zoneregeling systeem kunt u de temperatuur in diverse ruimtes (zones) in uw woning of kantoor afzonderlijk en op verschillende tijdstippen regelen. In elke ruimte kunt u zo een eigen klimaat creëren. Als erkend cv-installateur in Dordrecht kunnen wij u informeren of een zoneregeling systeem voor u interessant is en welk systeem het beste bij uw situatie past.

Contact opnemen met ICD Techniek B.V.

Meer weten wat ICD Techniek B.V. als cv-installateur in Dordrecht voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt ons u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor een cv-ketel die werkt, schakelt u de cv-installateurs van ICD Techniek B.V. in Dordrecht in.