Uw ideale partner

ICD Techniek is de ideale partner voor het installeren van uw CV-Installaties. Onze missie is om een zo comfortabel mogelijk klimaat te creëren. Dit moet compleet worden afgestemd op de wensen van de klant. ICD Techniek gaat graag langs bij de klant om de wensen geheel vrijblijvend te bespreken om vervolgens een passend advies te geven. Er zal worden gekeken naar de wensen en de gezinssituatie, heeft u een bad, stortdouche, massagedouche of juist een bubbelbad? Door deze informatie kan ICD Techniek u de juiste CV-ketel adviseren en installeren.

Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Vooraf zal onze adviseur langs komen om de wensen te bespreken, er wordt dan meteen gekeken naar de oude situatie, zodat wij weten wat nodig is om u nieuwe CV-ketel in 1 dag te laten draaien, zonder dat u er iets van hoeft te merken. Als alles naar behoren werkt zal onze monteur de werkplek hebben verlaten zonder dat u ook kunt zien dat er iemand geweest is.

Wij zijn ook onderaannemer

Als onderaannemer van grote installatie bedrijven is ICD Techniek ook zeer actief. Wij nemen bijvoorbeeld een woningbouw project volledig of deels aan in onderaanneming. Ook zijn onze monteurs geregeld ingeleend op projecten als scholen, kantoorpanden, bedrijfshallen, winkel etc.

U bent aan het juiste adres

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

 • Ketelvervanging
 • Warmtepompen aardwarmte/lucht-water warmte
 • Zone regeling/Naregeling
 • Mutatie woningen

Ketelvervanging

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u in huis of op kantoor voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. Een groot voordeel dat hier nog bij gaat komen is de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een verbetering van het comfort in huis of op kantoor.

Heeft u aan de oude CV-ketel vaak onderhoud en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kan verhogen en de onderhoudskosten kunt wegstrepen is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

Warmtepompen

De warmtepomp is een alternatief voor de CV-ketel. Het warmtepomp systeem maakt gebruik van energie uit de bodem of in de (buiten) lucht. Deze gratis energie kunt gebruiken om uw woning te verwarmen of te koelen, tevens kunt u de warmtepomp gebruiken voor uw warmwater voorziening.

Met een warmtepomp levert u een bijdrage aan het milieu: doordat hij geen gas verbruikt is er minder CO2 uitstoot. Afhankelijk van de warmtepomp die u kiest kan de besparing op uw energiekosten oplopen tot wel 80%!

De voordelen van de warmtepomp:

– Milieuvriendelijk
– Besparing op energiekosten
– Met één toestel verwarmen en koelen
– Ruim voldoende tapwater
– Koeling van de woning mogelijk
– Eenvoudig te bedienen
– Ruime mogelijkheden voor subsidie!

Heeft u interesse in een warmtepomp installatie neemt u dan contact met ons op en wij geven u graag een vakkundig advies voor uw sittuatie!

Zone regeling

Een zoneregelingsysteem is een systeem waarmee het mogelijk wordt om in diverse ruimten van uw woning, kantoor etc. te temperatuur
onafhankelijk te regelen.
De temepratuur in diverse ruimten is dan onafhankelijk van externe omstandigheden, zoals tijd, zon, regen, sneeuw, wolken, wind etc.
Het stelt u in staat om verschillende temperaturen in verschillende delen van het huis, kantoor etc. op verschillende gewenste tijdstippen in te stellen.
In elke zone kan een eigen klimaat worden gecreeerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een aantal kamers koeler of warmer dan andere (individuele voorkeuren), en het is ook mogelijk om om verschillende temperaturen in te stellen die afhankelijk zijn van bijvoorbeeld of de ruimte bezet is of niet.

Een “zone” kan bestaan uit:

 • Een etage
 • een aantal ruimten die u gelijk in temperatuur wilt houden
 • een aantal groepen op de verdeler van de vloerverwarming, die u onafhankelijk van elkaar wilt regelen
 • Slaapkamers, badkamers, kinderkamers, een kelder, een zolder, etc.

Kortom ruimten die u onafhankelijk van elkaar wilt verwarmen (of juist niet wilt verwarmen)

Hoe weet ik of een zoneregelingsysteem voor mij intreressant is?

Indien het antwoord op ten minste enkele van de volgende vragen “ja” is, dan kan een zoneregelingsysteem voor u interessant zijn:

 • Heeft uw huis te hebben meerdere etages?
 • Heeft uw huis niveaus die geheel of gedeeltelijk onder de grond liggen?
 • Zijn sommige kamers in uw huis merkbaar koeler of warmer in een bepaald seizoen of tijdstip van de dag?
 • Heeft u kamers die zelden worden gebruikt?
 • Heeft u familieleden die het in hun kamer warmer of kouder willen?
 • Heeft u een kantoor aan huis?
 • Maakt u gebruik van bijvoorbeeld een hout- of gaskachel in de ruimte waar u de centrale regeling (kamerthermostaat) hebt hangen ?
ICD Techniek is u graag van dienst in het maken van een juiste keuze voor de aanschaf van een zoneregelings systeem.

Mutatie woningen

Ook voor de zogeheten MUTATIE woningen bent u bij ICD Techniek aan het juiste adres. Woont u in een appartement waar alleen nog een moederhaard staat, of heeft u juist zo’n appartement gekocht? ICD Techniek kan de voor zo gewenste CV-installatie met radiatoren en of convectoren voor u installeren. Dit kan door middel van cv leidingen aan de wand gemonteerd in het zicht, of juist laag aan de grond weg gewerkt in een plint. Kortom ICD Techniek zal voor voor het meest comfortabele  klimaat creëren.

Neem contact op voor het installeren van CV installaties

Voor het installeren van CV installaties en andere loodgieterswerkzaamheden werken wij als loodgieter in Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Schoonhoven en Zevenbergen en omstreken. Neem gerust contact op voor het vervangen van uw CV installatie. U kun ons bereiken via telefoonnummer 078-3021200 en via  e-mail via info@icdtechniek.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met ketelvervanging, warmtepompen, zone regeling, mutatie woningen en nog veel meer.