Veilige gasinstallatie

Veel mensen gebruiken thuis gas om te koken en om te verwarmen. Gas is een licht ontvlambaar product, om deze reden moet er veel aandacht besteed worden aan de aanleg van gasinstallaties. Wij leggen zowel koperen, dikwandig als kunststof leidingsystemen aan. Door de nieuwste technieken toe te passen bent u verzekerd van een goede en veilige werking van uw gasinstallatie.

Ook voor uw gashaard

Bent u van plan een gashaard te plaatsen in uw bestaande of wellicht nieuwe woning? Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. ICD Techniek helpt en levert u een volledig veilige gas installatie. Zowel voor andere sfeerverwarming, gasinstallaties in uw keuken en uw cv ketel.

Neem contact op voor het installeren van gas installaties

Voor het installeren van gas installaties en andere loodgieterswerkzaamheden werken wij als loodgieter in Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Schoonhoven en Zevenbergen en omstreken. Neem gerust contact op voor het aanleggen en vervangen van al uw gasvoorzieningen. U kun ons bereiken via telefoonnummer 078-3021200 en via  e-mail via info@icdtechniek.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen aan veilige gasinstallaties.