Gehele water installatie

Koud en warm water zijn tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Denkt u eens aan douchen met warm water, de was doen of een glas koud water drinken.
Of het nu gaat om een buitenkraantje voor de tuin of een complete warm – en koud water installatie, ICD Techniek installeert of renoveert het voor u, vakkundig en degelijk.

Advies aan huis

We komen desgewenst bij u langs om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften en om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Bij de aanleg en/of vervanging van een warm/koud waterinstallatie geldt dat deze op de juiste wijze ontworpen en aangelegd moet zijn. Hiermee wordt het ontstaan van o.a. legionella in uw installatie uitgesloten. Laat ook de aanleg van uw waterinstallatie daarom over aan ons.

Neem contact op voor het installeren van water installaties

Voor het installeren van water installaties en andere loodgieterswerkzaamheden werken wij als loodgieter in Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Schoonhoven en Zevenbergen en omstreken. Neem gerust contact op voor het aanleggen en vervangen van al uw koud- en warmwater voorzieningen. U kun ons bereiken via telefoonnummer 078-3021200 en via  e-mail via info@icdtechniek.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met al uw water installaties.