Deskundige installateur

Voor installatieprojecten schakelt u Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. in Dordrecht in. ICD Techniek B.V. is een installatiebedrijf voor zakelijke klanten. Wij ondersteunen u vanuit ICD Techniek bij uw installatieprojecten op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Projectmatige installatiewerkzaamheden op het gebied van vloerverwarming en -koeling verzorgen wij vanuit ICD Projects. Onze installateurs ondersteunen u in uw totale traject, van engineering tot en met de uitvoering en het leveren van alle materiaal. Wij komen graag bij uw langs om uw projecten geheel vrijblijvend met u te bespreken. Met Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. in Dordrecht kunt u rekenen op onze ruime ervaring, kwaliteit en deskundigheid. Bel ons gerust voor een informatief kennismakingsgesprek.

Engineering & Ontwerp

Projectbegeleiding

Materiaal

Installatiebedrijf

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Creëren van gezond en comfortabel leefklimaat

Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. is uw installateur in Dordrecht voor het plaatsen en optimaliseren van cv-installaties en ventilatiesystemen. Wij zien het als onze missie om in gebouwen in Dordrecht te voorzien van een comfortabel en gezond leefklimaat. Wij houden daarbij uiteraard altijd rekening met de wensen van de klant en met de bestemming van het pand. Wie wonen en/of werken er? Zo denken wij ook over de installatie van ventilatiesystemen. Voor een gezond en duurzaam ventilatiesysteem adviseren wij onze klanten om te kiezen voor warmtepompboilers in bestaande woningen, en voor systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning voor installatie in nieuwbouw.

Installatiebedrijf voor riolering en sanitair

Sanitaire installaties worden steeds complexer door nieuwe montagetechnieken en materialen, duurzaam bouwen en andere ontwikkelingen. Voor sanitaire installaties houden wij ons als installatiebedrijf in Dordrecht bezig met het installeren van nieuwe systemen. Ook het renoveren van bestaande (probleem)installaties verzorgen wij met grote regelmaat. Tevens verzorgen wij onderhouds- en servicewerkzaamheden voor sanitaire installaties.

Installeren van waterinstallaties

Vrijwel niemand staat er bij stil dat er achter warm en koud water uit de kraan vaak complexe installaties schuilgaan. Die moeten uiteraard handmatig aangelegd worden door echte vakmensen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor de installatie van complete warm- en koudwaterinstallatie voor woningen of bedrijven in Dordrecht kunt u terecht bij Installatiebedrijf ICD Techniek B.V.

Installatie van veilige gassystemen

De gaskraan in Nederland wordt langzaamaan dichtgedraaid. Maar omdat er toch nog veel mensen afhankelijk van zijn, is de aanleg van nieuwe gasinstallaties noodzakelijk. Het aanleggen van gasinstallaties vraagt om vakmanschap, omdat gas snel kan ontbranden. Als vakkundig installatiebedrijf in Dordrecht kunt u bij ons terecht voor de aanleg van zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen. Dat doen we als installateur in Dordrecht volgens de allernieuwste technieken. Daarmee bent u verzekerd van professionele, goed werkende gasinstallaties.

Contact opnemen met ICD Techniek B.V. Installatiebedrijf in Dordrecht

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van installatiebedrijf ICD Techniek B.V. in Dordrecht? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor installatieprojecten in Dordrecht schakelt u de installateurs van ICD Techniek B.V. in.