Deskundige installateurs

Voor al uw installatieprojecten in Gorinchem zit u bij Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. helemaal goed. Wij zijn een installatiebedrijf dat vooral zakelijke klanten ondersteunt in hun werkzaamheden. Voor installatieprojecten op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair bedienen wij u vanuit ICD Techniek. Voor projecten rond vloerverwarming en vloerkoeling kunt u op onze kennis en expertise rekenen vanuit ICD Projects. Wij ondersteunen u vanaf het engineeringswerk tot en met de uitvoering. Ook de levering van alle benodigde materialen verzorgen wij voor u. Interesse? Bel of mail ons gerust voor een informatief kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om onze bijdrage aan uw projecten geheel vrijblijvend te bespreken. Met Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. kunt u in Gorinchem rekenen op vakmanschap, ervaring en kwaliteit.

Engineering & Ontwerp

Projectbegeleiding

Materiaal

Installatiebedrijf

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Leefklimaat in gebouwen in Gorinchem optimaliseren

Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. is uw erkend installateur in Gorinchem voor de realisatie van alle soorten centrale verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen. Het is ons doel om woningen en gebouwen in Gorinchem te voorzien een comfortabel en gezond leefklimaat. Daarbij letten we altijd op duurzaamheid. En daarom adviseren wij onze klanten altijd om te kiezen voor een gezonde en duurzame ventilatiesystemen. Voor bestaande woningen adviseren wij om warmtepompboilers te installeren. Nieuwbouwprojecten maken direct een goede start met systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning.

Installatiebedrijf in Gorinchem voor riolering en sanitair

Door de voortdurende ontwikkelingen in montagetechnieken en het gebruik van nieuwe materialen maken dat sanitaire installaties steeds complexer worden. Wij vinden dat een positieve ontwikkeling in het kader van duurzaam bouwen. Om die reden zijn wij dan ook volledig up-to-date als het gaat om die vooruitstrevende ontwikkelingen. Bij ons installatiebedrijf in Gorinchem kunt u dus terecht voor de allernieuwste sanitaire installaties. Bestaande (probleem)installaties kunnen wij uiteraard ook renoveren en/of optimaliseren.

Installeren van waterinstallaties

Warm en koud water komen niet zomaar uit de kraan. Dat realiseren veel mensen zich niet. Dat is het resultaat van vaak complexe installaties. Zeker in grote gebouwen. Voor de aanleg van dergelijke installaties heeft u echte vakmensen nodig. Die technisch onderlegde vaklieden hebben wij in huis. Voor de installatie van complete warm- en koudwaterinstallaties voor woningen en/of bedrijven in Gorinchem kunt u rekenen op de ondersteuning van Installatiebedrijf ICD Techniek B.V.

Installatie van veilige gasinstallaties

De gaskraan gaat in Nederland steeds verder dicht. Dat neemt niet weg dat veel huishoudens nog gas (gaan) gebruiken. Nieuwe gasinstallaties blijven voorlopig dus nog nodig. De aanleg van veilige gasinstallaties vraagt uiteraard om vakmensen. Als vakkundig installateur in Gorinchem leggen wij voor u zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen aan volgens de nieuwste technieken.

Neem contact op in Gorinchem met ICD Techniek B.V. Installatiebedrijf

Wilt u meer weten over hoe Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. u in Gorinchem bij uw projecten kan ondersteunen? Neem contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor installatieprojecten in Gorinchem schakelt u de deskundige installateurs van ICD Techniek B.V. in.