Deskundige installateurs

Voor al uw installatieprojecten in Ridderkerk schakelt u Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. in. ICD Techniek B.V. is een installatiebedrijf voor zakelijke klanten. Vanuit ICD Techniek kunt u rekenen op ons vakmanschap bij uw installatieprojecten op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Projectmatige installatiewerkzaamheden die te maken hebben met vloerverwarming en vloerkoeling ondersteunen wij vanuit ICD Projects. U kunt rekenen op onze vakkundige ondersteuning gedurende uw complete project. Wij verzorgen het engineeringswerk tot en met de uitvoering en ook de levering van alle benodigde materialen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een informatief kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om onze bijdrage aan uw projecten geheel vrijblijvend te bespreken. Met Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. kunt u in Ridderkerk rekenen op onze ruime ervaring, kwaliteit en deskundigheid.

Engineering & Ontwerp

Projectbegeleiding

Materiaal

Installatiebedrijf

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Leefklimaat in gebouwen optimaliseren

Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. is uw installateur in Ridderkerk voor het aanleggen en verbeteren van van cv-installaties en ventilatiesystemen. Wij hebben ons ten doel gesteld om panden in Ridderkerk te voorzien een comfortabel en gezond leefklimaat. Duurzaamheid houden wij daarbij ook altijd scherp in het vizier. Wij geven onze klanten altijd het advies om te kiezen voor een gezond en duurzaam ventilatiesysteem. Voor bestaande woningen zijn dat warmtepompboilers, en voor nieuwbouw zijn dat systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning.

Installatiebedrijf voor riolering en sanitair in Ridderkerk

Door de voortdurende ontwikkelingen in montagetechnieken en het gebruik van nieuwe materialen voor sanitaire installaties worden deze steeds complexer. Dat is een goede ontwikkeling in het kader van duurzaam bouwen en andere ontwikkelingen. Wij zijn volledig op de hoogte van al die ontwikkelingen. U kunt dan ook bij ons installatiebedrijf in Ridderkerk terecht voor de allernieuwste sanitaire installaties. Daarnaast renoveren en optimaliseren wij uiteraard ook bestaande (probleem)installaties.

Installeren van waterinstallaties

Achter warm en koud water uit de kraan gaan meestal complexe installaties schuil. Zeker in grote gebouwen. Dat realiseren veel mensen zich niet. Voor de aanleg van die installaties zijn echte vakmensen nodig. Die technisch onderlegde vaklieden hebben wij in huis. Voor de installatie van complete warm- en koudwaterinstallatie voor woningen of bedrijven in Ridderkerk kunt u terecht bij Installatiebedrijf ICD Techniek B.V.

Professionele, goed werkende gasinstallaties

We draaien in Nederland de gaskraan langzaamaan dicht. Toch zijn nog veel mensen afhankelijk van gas in hun woning. De aanleg van nieuwe gasinstallaties blijft voorlopig dus nog wenselijk. Veilige gasinstallaties vragen natuurlijk om vakmanschap, omdat gas een snel brandbaar goedje is. Als installateur in Ridderkerk verzorgen wij de aanleg van zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen volgens de allernieuwste technieken. Dat is een veilig idee!

Contact opnemen met ICD Techniek B.V. Installatiebedrijf in Ridderkerk

Wilt u meer weten over hoe Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. u in Ridderkerk bij uw projecten kan ondersteunen? Neem contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor installatieprojecten in Ridderkerk schakelt u de deskundige installateurs van ICD Techniek B.V. in.