Vakmanschap in installatiewerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat al uw installatieprojecten in Werkendam kan ondersteunen? Dan is Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. het juiste bedrijf voor u. Wij ondersteunen als vakkundig installatiebedrijf voornamelijk grote(re) project van zakelijke klanten. Opdrachten rond centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair doen wij vanuit onze tak ICD Techniek. ICD Projects is gespecialiseerd in projecten rond vloerverwarming en vloerkoeling. Wij verzorgen voor u het hele traject vanaf de engineering tot en met de uitvoering. Ook leveren wij hier alle materialen die nodig zijn. Bel of mail ons gerust voor een kennismakingsgesprek. Dan lichten wij graag toe wat onze bijdrage aan uw projecten kan zijn. Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. biedt u in Werkendam alle benodigde vakmanschap, ervaring en kwaliteit.

Engineering & Ontwerp

Projectbegeleiding

Materiaal

Installatiebedrijf

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Installatie van verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen

Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. is uw erkende partner in Werkendam voor de installatie van diverse soorten centrale verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen. Wij streven in onze werkzaamheden naar een gezond leefklimaat in gebouwen op een zo duurzaam mogelijke manier. Dat is dan ook de reden dat wij onze klanten altijd adviseren om in bestaande gebouwen warmtepompboilers te installeren. En als het gaat om nieuwbouwprojecten, raden wij de installatie van systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning aan.

Installatiebedrijf in Gorinchem voor riolering en sanitair

Nieuwe moderne ontwikkelingen en technieken maken dat sanitaire installaties steeds duurzamer, maar ook steeds complexer worden. Wij vinden dat een goede ontwikkeling in het kader van duurzaam bouwen. Wat betreft die complexiteit zijn wij helemaal op de hoogte Bij ons installatiebedrijf kunt u in Werkendam dus altijd terecht voor de allernieuwste sanitaire installaties in uw projecten. Uiteraard kunnen wij bestaande (probleem)installaties ook voor u renoveren en/of optimaliseren.

Installeren van waterinstallaties

Vrijwel iedereen vindt het vanzelfsprekend dat er zomaar warm en koud water uit de kraan komt. Wij weten dat daar meestal zeer complexe installaties achter zitten, vooral in grote gebouwen. Voor de installatie van dit soort warm- en koudwaterinstallaties voor woningen en/of bedrijven in Werkendam hebben wij de beste vaklieden in huis.

Kies ook voor veilige gasinstallaties in Werkendam

We gaan in Nederland helemaal van het gas af. Tot het zover is, zijn er nog veel huishoudens van afhankelijk. En zolang we gas gebruiken, blijft de installatie van veilige gasinstallaties noodzakelijk. Dat moet uiteraard vakkundig gebeuren. Als erkend installateur in Werkendam leggen wij voor u zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen aan volgens de modernste technieken.

Neem contact op in Werkendam met ICD Techniek B.V. Installatiebedrijf

Wilt u meer weten over hoe Installatiebedrijf ICD Techniek B.V. u in Werkendam bij uw projecten kan ondersteunen? Neem contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor installatieprojecten in Werkendam schakelt u de deskundige installateurs van ICD Techniek B.V. in.