Zeer ervaren loodgieter voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Dordrecht? Voor al uw loodgieterswerkzaamheden schakelt u ICD Techniek B.V. in Dordrecht in. ICD Techniek is een installatie- en loodgietersbedrijf voor zakelijke klanten, installateurs en loodgieters. Wij ondersteunen u vanuit ICD Techniek bij uw installatie projecten op het gebied van cv, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Projectmatige werkzaamheden op het gebied van vloerverwarming en -koeling verzorgen wij vanuit ICD Projects. Hierin voorzien wij in het totale traject van engineering tot en met de uitvoering en het leveren van alle materiaal. Wij komen graag bij uw langs om uw project geheel vrijblijvend met u te bespreken. Met Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Dordrecht kunt u rekenen op ruime ervaring, kwaliteit en deskundigheid. Bel ons gerust voor meer informatie en advies, of vraag direct een offerte aan.

CV installaties

Ventilatie

Riolering & Sanitair

Water

Gas

Loodgieter Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Creëren van een comfortabel klimaat

Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. is uw partner in Dordrecht voor het installeren en optimaliseren van cv-installaties en ventilatiesystemen. Het is onze missie om in gebouwen een zo comfortabel mogelijk klimaat te creëren, afgestemd op de wensen van de klant. Daarbij houden we ook rekening met de situatie van wie er in het pand wonen en/of werken. Dat geldt ook voor de installatie van ventilatiesystemen. Oude systemen voeren warme binnenlucht direct naar buiten af. Om die warmte in de binnenlucht toch te benutten adviseren wij om te kiezen voor warmtepompboilers. En om in nieuwbouwwoningen voor systemen met gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning te kiezen.

Riolering en sanitair

Sanitaire installaties worden steeds complexer door nieuwe montagetechnieken en materialen, duurzaam bouwen en andere ontwikkelingen. Voor sanitaire installaties houden wij ons als loodgieter in Dordrecht bezig met het plaatsen van nieuwe systemen. Ook het renoveren van bestaande (probleem)installaties verzorgen wij met enige regelmaat. Daarnaast verrichten wij alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van sanitaire installaties.

Aanleg van waterinstallaties

Koud en warm water zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Of het nu gaat om een buitenkraantje voor de tuin of een complete warm- en koudwaterinstallatie voor woningen of bedrijven in Dordrecht. Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. installeert of renoveert de waterinstallatie voor u, vakkundig en degelijk.

Aanleg van gasinstallaties

De populariteit neemt af, maar veel mensen gebruiken nog steeds gas om te koken en om hun huis te verwarmen. Gas is licht ontvlambaar. Daarom is veel aandacht nodig voor de aanleg van gasinstallaties. Als vakkundig loodgieter leggen wij in Dordrecht zowel koperen als kunststof leidingsystemen aan. Door het toepassen van de nieuwste technieken bent u verzekerd van een goede en veilige werking van uw gasinstallaties.

Contact opnemen met uw loodgieter in Dordrecht

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Dordrecht? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor loodgieterswerkzaamheden in Dordrecht schakelt u een loodgieter van ICD Techniek B.V. in.