Zeer ervaren loodgieters in Gorinchem

Zoekt u een loodgieter in Gorinchem die u kan ondersteunen met grote projecten? Voor loodgieterswerkzaamheden in Gorinchem schakelt u ICD Techniek B.V. in. ICD Techniek B.V. is het professionele loodgietersbedrijf voor zakelijke klanten. Voor ondersteuning bij loodgieterswerkzaamheden op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair, staan onze collega’s van ICD Techniek voor u klaar. Voor ondersteuning bij projecten rond vloerverwarming en -koeling komen onze professionals van ICD Projects naar u toe. Zij verzorgen de engineering, de uitvoering en de levering van alle materialen. Wij komen voor ondersteuning bij uw projecten graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. staat in Gorinchem graag voor u klaar met ruime kennis en ervaring, kwaliteit en deskundigheid.

CV installaties

Ventilatie

Riolering & Sanitair

Water

Gas

Loodgieter Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Gezonde klimaatbeheersing in alle soorten panden

Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. is in Gorinchem uw partner bij het installeren en verbeteren van cv-installaties en ventilatiesystemen. Wij beschouwen het als onze taak om alle soorten panden van een goede en gezonde klimaatbeheersing te voorzien. Dat geldt ook voor het installeren van ventilatiesystemen in Gorinchem. Om warmte van binnen te hergebruiken, adviseren wij klanten om te kiezen voor warmtepompboilers in bestaande woningen, of in nieuwbouwwoningen voor systemen met gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning.

Aanleg van riolering en sanitaire systemen

De allernieuwste montagetechnieken, innovatieve materialen en duurzaam bouwen maken de sanitaire installaties steeds complexer worden. Wij hebben al die kennis in huis. Als loodgieter in Gorinchem houden wij ons bezig met het installeren van de meest moderne sanitaire systemen en de renovatie en het onderhoud van bestaande sanitaire installaties.

Aanleggen van waterinstallaties

Warm en koud water zijn in onze huishoudens niet meer weg te denken. We gebruiken het overal. Dus of het nu gaat om een buitenkraantje of de installatie van complete warm- en koudwatersystemen voor woningen of bedrijven in Gorinchem; Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. installeert of renoveert alle soorten waterinstallaties op vakkundige wijze.

Gasinstallaties aanleggen

We zijn genoodzaakt om steeds minder gas te gebruiken. Toch zijn nog steeds veel mensen voor hun huishouden aangewezen op het gebruik van gas. Omdat gas snel ontbrandt, moet de aanleg van gasinstallaties zorgvuldig verlopen. Als vakkundig loodgieter in Gorinchem installeren wij zowel koperen als kunststof leidingsystemen. Wij werken hierbij altijd met de nieuwste technieken, zodat u zeker weet dat uw gasinstallaties naar behoren werken.

Neem contact op met ICD Techniek B.V.

Wilt u meer weten over wat wij als loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. voor u kunnen betekenen in Gorinchem? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor loodgieterswerkzaamheden in Gorinchem is ICD Techniek B.V. uw betrouwbare loodgietersbedrijf.