Loodgietersbedrijf in Ridderkerk? Bel ICD Techniek B.V.

Voor loodgieterswerkzaamheden in Ridderkerk schakelt u ICD Techniek B.V. in. ICD Techniek B.V. is een zeer professioneel loodgietersbedrijf voor zakelijke klanten. Voor uw loodgieterswerkzaamheden op het gebied van cv, ventilatie, riolering, gas en sanitair ondersteunen wij u vanuit ICD Techniek. Voor projectmatige werkzaamheden op het gebied van vloerverwarming en -koeling verzorgen ondersteunen wij u in Ridderkerk vanuit ICD Projects. Dat houdt in: het totale traject van engineering tot en met de uitvoering en het leveren van de benodigde materialen. Wij bespreken graag vooraf geheel vrijblijvend uw project in Ridderkerk met u. Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. staat voor uitgebreide kennis en ervaring, kwaliteit en deskundigheid. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

CV installaties

Ventilatie

Riolering & Sanitair

Water

Gas

Loodgieter Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Gezond klimaat in panden

Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. is uw partner in Ridderkerk voor het installeren en optimaliseren van onder andere cv-installaties en ventilatiesystemen. Het is onze missie om in alle soorten panden een optimaal klimaat te creëren, afgestemd op de wensen van de klant. Wij houden daarbij altijd rekening met de gebruikers van het pand. Dan doen wij ook bij installeren van ventilatiesystemen in Ridderkerk. Bij oude ventilatiesystemen wordt warme lucht van binnen direct naar buiten afgevoerd. Om die warme binnenlucht toch te gebruiken adviseren wij klanten om te kiezen voor warmtepompboilers in bestaande woningen, of voor systemen met gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning in nieuwbouwwoningen.

Riolering en sanitair

Nieuwe montagetechnieken, innovatieve materialen en duurzaam bouwen zorgen ervoor dat sanitaire installaties steeds complexer worden. Daar zijn wij helemaal in thuis. Als loodgieter in Ridderkerk zijn wij gespecialiseerd in de installatie van nieuwe sanitaire systemen en de renovatie en het onderhoud van oudere, bestaande sanitaire installaties.

De aanleggen van waterinstallaties

Koud en warm water kunnen wij in ons leven niet meer wegdenken. Gaat het om de aanbrengen van een buitenkraantje in de tuin of om de aanleg van een complete warm- en koudwaterinstallatie voor woningen of bedrijven? De loodgieters van Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Ridderkerk installeren of renoveren alle soorten waterinstallaties op deskundige wijze.

Kies voor de veilige aanleg van gasinstallaties

Hoewel het gebruik van gas steeds meer wordt ontmoedigd, zijn er nog steeds veel huishoudens afhankelijk van gas. Gas is niet ongevaarlijk en ontbrandt zeer snel. De aanleg van gasinstallaties moet dan ook zorgvuldig gedaan worden. Als vakkundig loodgieter in Ridderkerk installeren wij zowel koperen als kunststof leidingsystemen. Wij werken volgens de meest moderne technieken. Zo weet u zeker dat uw gasinstallaties volledig veilig zijn en naar behoren werken.

Neem contact op met uw loodgieter van ICD Techniek B.V.

Wilt u meer weten over wat wij als loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Ridderkerk voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt u een boodschap sturen via het contactformulier op de website. Voor loodgieterswerkzaamheden in Ridderkerk is ICD Techniek B.V. uw betrouwbare loodgietersbedrijf.