Loodgieters voor projecten in Schoonhoven

Heeft u voor uw grote(re) projecten de deskundige ondersteuning nodig van een loodgietersbedrijf in Schoonhoven. ICD Techniek B.V. is een technisch onderlegd loodgietersbedrijf voor zakelijke klanten in Schoonhoven. U kunt ons team van vakprofessionals inschakelen voor technische support en uitvoering voor uw loodgieterswerkzaamheden op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Daarnaast assisteren en ondersteunen wij u graag op het gebied van engineering, uitvoering en levering van materialen bij vloerverwarming en -koelingprojecten. Meer weten? Wij komen graag bij u langs in Schoonhoven voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek. Neem dus gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

CV installaties

Ventilatie

Riolering & Sanitair

Water

Gas

Loodgieter Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Gezonde klimaatsystemen in gebouwen

Als loodgietersbedrijf in Schoonhoven ondersteunen wij graag uw projecten rondom de installatie en verbetering van cv-installaties en ventilatiesystemen in woningen en bedrijven. Wij beschouwen het als onze taak om zoveel mogelijk gebouwen te voorzien van goede en gezonde klimaatbeheersing. Goed voor mens, dier en milieu, vinden wij. Om diezelfde reden optimaliseren wij ook graag ventilatiesystemen in panden in Schoonhoven. Om redenen van duurzaamheid adviseren wij onze klanten om altijd te kiezen voor warmtepompboilers in bestaande woningen, en voor systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning voor installatie in nieuwbouw.

Aanleggen van sanitaire systemen

Sanitaire systemen worden steeds complexer als gevolg van technische innovaties en modernisering van materialen. Ook duurzaam bouwen eist steeds meer van de technieken. Op het gebied van sanitaire installaties zijn wij volledig op de hoogte van al die technische ontwikkelingen. U kunt onze loodgieters in Schoonhoven dus altijd inschakelen voor de installatie van de allernieuwste sanitaire systemen. Maar ook voor renovatie en onderhoud van bestaande sanitaire installaties staan wij uiteraard voor u klaar.

Watersystemen aanleggen

Iedereen vindt het normaal dat we de kraan kunnen opendraaien en dat er warm of koud water uitkomt. We staan er niet bij stil dat daar, zeker in grote gebouwen, een complexe techniek achter zit. Maar of het nu gaat om de installatie van een buitenkraantje in de tuin, of om de aanleg van complete en complexe warm- en koudwatersystemen bij bedrijven en fabrieken, op de loodgieters van ICD Techniek B.V. kunt u rekenen!

Installatie van veilige gassystemen

We moeten met zijn allen minderen met gas. Omdat er toch zijn er nog veel mensen afhankelijk van zijn, is de aanleg van nieuwe gasinstallaties noodzakelijk. Het aanleggen van gasinstallaties vraagt om vakmanschap, omdat gas snel kan ontbranden. Als vakkundig loodgietersbedrijf in Schoonhoven kunt u bij ons terecht voor de aanleg van zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen. Dat doen we volgens de allernieuwste technieken, zodat u zeker weet dat de gasinstallaties risicoloos gebruikt kunnen worden.

Contact opnemen met loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V.

Wilt u meer weten wat wij als loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Schoonhoven voor uw projecten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 078-3021200 of stuur ons een e-mail naar info@icdtechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor loodgieterswerkzaamheden is ICD Techniek B.V. uw betrouwbare loodgieter in Schoonhoven.