Loodgieters voor projecten in Zevenbergen

Heeft u een ervaren loodgieter in Zevenbergen nodig voor de ondersteuning bij uw grote(re) projecten? ICD Techniek B.V. is een technisch onderlegd loodgietersbedrijf voor zakelijke klanten in Zevenbergen. U kunt ons inschakelen voor technische support en uitvoering voor uw loodgieterswerkzaamheden op het gebied van cv, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Ook bij vloerverwarming en -koelingprojecten helpen wij u graag met de engineering, de uitvoering en de levering van de materialen. Wij komen graag bij u in Zevenbergen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en om u te informeren over onze expertise, kwaliteit en deskundigheid in het loodgieterswerk.

CV installaties

Ventilatie

Riolering & Sanitair

Water

Gas

Loodgieter Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Gezond klimaat in alle soorten panden

ICD Techniek B.V. is het loodgietersbedrijf in Zevenbergen dat u graag ondersteunt bij de installatie en verbetering van cv-installaties en ventilatiesystemen in woningen en bedrijven. Wat dat betreft zijn we op een missie. Wij zien het als onze taak om op zoveel mogelijk plekken goede en gezonde klimaatbeheersing te installeren. Dat is goed voor mens en milieu. Zo zien wij het ook als onze missie om ventilatiesystemen in panden in Zevenbergen te optimaliseren. Als het gaat om duurzaamheid, is het ons advies aan klanten om altijd te kiezen voor warmtepompboilers in bestaande woningen, en voor systemen met gebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning voor installatie in nieuwbouw.

Installatie van sanitaire systemen

De installatie van sanitaire systemen wordt steeds complexer als gevolg van innovaties in montagetechnieken en materialen, maar ook omdat we steeds duurzamer gaan bouwen. Op het gebied van sanitaire installaties hebben wij al die complexe kennis in huis. Als loodgietersbedrijf in Zevenbergen kunt u ons dus inschakelen voor de aanleg van de allernieuwste sanitaire systemen. Uiteraard verzorgen wij ook de renovatie en onderhoud van bestaande sanitaire installaties.

Watersystemen installeren

Wij vinden het heel normaal dat er overal warm en koud water uit de kraan komt. Maar daar zit een ingenieuze techniek achter bij grote gebouwen en complexen. Wat de wensen ook zijn, wij installeren buitenkraantjes voor de tuin, maar met net zoveel plezier leggen wij ook complete warm- en koudwatersystemen aan bij bedrijven en fabrieken. Wat dat betreft is Loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Zevenhuizen van alle markten thuis.

Veilige gasinstallaties aanleggen

Hoewel steeds minder gebouwen worden aangesloten op gas, zijn er nog altijd veel mensen voor hun huishouden afhankelijk deze brandstof. En omdat gas snel tot ontbranding overgaat, is deskundig aanleg van gasinstallaties een noodzaak. Als vakkundige loodgieter in Zevenhuizen installeren wij zowel koperen als kunststof gasleidingsystemen. Dat doen we volgens de allernieuwste technieken, zodat u zeker weet dat de gasinstallaties risicoloos gebruikt kunnen worden.

Contact opnemen met loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V.

Wilt u meer weten wat wij als loodgietersbedrijf ICD Techniek B.V. in Zevenhuizen voor uw projecten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 078-3021200 of stuur ons een e-mail naar info@icdtechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor loodgieterswerkzaamheden is ICD Techniek B.V. uw betrouwbare loodgieter in Zevenhuizen.