Voor comfortabele vloerverwarming in Dordrecht

Wilt u uw woning of kantoor in Dordrecht voorzien van vloerverwarming? Voor de installatie van vloerverwarming, cv-ketels en al uw andere installatieprojecten en loodgieterswerkzaamheden in Dordrecht bent u bij ICD Projects aan het juiste adres. Wij ondersteunen bedrijven en particulieren met de installatie van vloerverwarming, centrale verwarming, ventilatie, riolering, gas en sanitair. Of het nu grote of kleine projecten zijn: ICD Projects is het erkende installatiebedrijf voor de deskundige aanleg van vloerverwarming in Dordrecht. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vloerverwarming Dordrecht

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerverwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak, is de warmteafgifte namelijk overal gelijk.

Voordelen van vloerverwarming in Dordrecht

U kunt vloerverwarming toepassen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming? Dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Dat geeft u meer ruimte in uw pand. Vloerverwarming levert in het algemeen energiebesparing op doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Ook is vloerverwarming ideaal voor mensen met een huisstofallergie vanwege de geringe stofcirculatie. Vloerverwarming wordt aangesloten op uw cv-ketel.

Vloerverwarming ook voor vloerkoeling

Met vloerverwarming voor uw pand in Dordrecht slaat u twee vliegen in één klap. Vloerverwarming kan op warme dagen ook voor koeling worden gebruikt. In plaats van warm water, wordt er dan koud water door de leidingen gepompt. Het gaat dan wel om topkoeling. Dat betekent dat het systeem de temperatuur in huis een beperkt aantal graden omlaag kan brengen. Voor lagere temperaturen heeft u airconditioning nodig.

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is ook een mogelijkheid. Elektrische vloerverwarming wordt overigens meestal gebruikt als bijverwarming voor ruimtes die niet constant verwarmd hoeven zijn, zoals badkamers, garages of hobbykamers. De belangrijkste voordelen van elektrische vloerverwarming zijn de lage installatiekosten. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming in Dordrecht.

Contact opnemen voor deskundige installatie van vloerverwarming

ICD Projects is uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming in Dordrecht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt ons u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor heerlijk comfortabele vloerverwarming in Dordrecht schakelt u de installateurs van ICD Techniek B.V. in.