Voor comfortabele vloerverwarming in Rotterdam

Wilt u uw woning of kantoor in Rotterdam verwarmen met vloerverwarming? Voor de installatie van vloerverwarming, cv-ketels en al uw andere installatieprojecten en loodgieterswerkzaamheden bent u bij ICD Projects in Rotterdam aan het juiste adres. Wij installeren vloerverwarming, cv-ketels, ventilatie, riolering, gas en sanitair bij particulieren en bedrijven. Of het nu grote of kleine projecten zijn: wij zijn het erkende installatiebedrijf voor de deskundige aanleg van vloerverwarming in Rotterdam en omstreken. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vloerverwarming Rotterdam

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Vloerverwarming voor een optimaal leefklimaat

Het is natuurlijk een heerlijk idee dat u na thuiskomst uw schoenen uittrekt en dan lekker op een comfortabel verwarmde vloer kunt kopen. Maar niet alleen de vloer is lekker warm met vloerverwarming. Uw hele huis voelt comfortabel aan. Vloerverwarming wordt dan ook ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. De gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak, maakt dat er overal evenveel warmteafgifte is.

Voordelen van vloerverwarming in Rotterdam

Vloerverwarming is toe te passen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Als u kiest voor hoofdverwarming, heeft u eigenlijk geen radiatoren meer nodig in uw woning of kantoor. Bijkomend voordeel is dat u hierdoor een groter vloeroppervlak tot uw beschikking heeft. Omdat u uw verwarming gemiddeld twee graden lager kunt zetten, levert vloerverwarming een flinke energiebesparing op. En bent u allergisch voor huisstofmijt? Dan adviseren wij u zeker vloerverwarming, omdat dit minder stofcirculatie veroorzaakt. Een vloerverwarming wordt aangesloten op uw cv-ketel.

Ook vloerkoeling mogelijk met vloerverwarming

Als u kiest voor de installatie van vloerverwarming in Rotterdam, heeft u meteen ook de mogelijkheid voor vloerkoeling. Er wordt dan geen warm water door de leidingen gepompt, maar koud water. Het gaat in dit geval wel om zogenaamde topkoeling. Het systeem brengt de temperatuur in huis slechts enkele graden naar beneden. Voor meer koeling heeft u airconditioning nodig.

Kiest u voor elektrische vloerverwarming?

U kunt ook kiezen voor elektrische vloerverwarming. In verbruik is elektrische vloerverwarming een stuk duurder. Daardoor wordt het meestal alleen gebruikt voor ruimtes die niet continu verwarmd hoeven worden. Dat zijn bijvoorbeeld badkamers, garages of hobbykamers. De installatiekosten zijn bij elektrische vloerverwarming wel zeer aantrekkelijk. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming in Rotterdam.

Contact opnemen voor deskundige installatie van vloerverwarming

ICD Projects is uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming in Rotterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt ons u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor heerlijk comfortabele vloerverwarming in Rotterdam schakelt u de installateurs van ICD Projects in.