Voor comfortabele vloerverwarming in Spijkenisse

Wilt u in uw woning of kantoor in Spijkenisse vloerverwarming aan laten leggen? Voor de installatie van vloerverwarming, cv-ketels en overige installatie- en loodgieterswerkzaamheden is ICD Projects het perfecte installatiebedrijf voor de regio Spijkenisse. Wij zijn deskundige installateurs van vloerverwarming, cv-ketels, ventilatiesystemen, riolering, gas en sanitair. Dat doen wij voor particulieren en bedrijven. Voor grote of kleine opdrachten zijn wij het erkende installatiebedrijf voor de vakkundige aanleg van vloerverwarming in Spijkenisse. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vloerverwarming Spijkenisse

Onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Flexibele werkwijze
  • Korte lijnen
  • Snel schakelen

Vloerverwarming biedt u een optimaal leefklimaat

Na thuiskomst lekker uw schoenen uittrekken en genieten van een heerlijk warme vloer. Is dat geen heerlijk idee? En niet alleen de vloer is lekker warm, de hele ruimte is comfortabel warm. Dat is wat vloerverwarming doet. Vloerverwarming wordt dan ook genoemd als één van de meest aangename manieren van verwarming. Dat komt voornamelijk door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak.

Voordelen van vloerverwarming in Spijkenisse

U kunt vloerverwarming toepassen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Als het uw hoofdverwarming is, kunt uw radiatoren eigenlijk wel weg doen. Dat levert u ook nog wat extra ruimte op in uw pand. Omdat u uw verwarming gemiddeld twee graden lager kunt zetten, bespaart u flink op uw stookkosten. En bent u allergisch voor huisstofmijt? Dan is vloerverwarming sowieso een nuttige en rendabele investering. Vloerverwarming veroorzaakt namelijk aanzienlijk minder stofcirculatie in uw woning. Een vloerverwarming wordt aangesloten op uw cv-ketel.

Verwarmen en koelen!

Vloerverwarming is niet alleen comfortabel als verwarming. Op warme zomerdagen kunt u uw woning of kantoor er ook aangenaam mee koelen. Uw vloerverwarming in Spijkenisse wordt een vloerkoeling als u koud water door de leidingen laat stromen in plaats van warm water. Het gaat in dit geval wel om zogenaamde topkoeling. Het systeem brengt de temperatuur in huis slechts enkele graden omlaag. Wilt u meer koeling? Dan adviseren wij u om airconditioning te installeren.

Kiezen voor elektrische vloerverwarming?

Naast vloerverwarming met warm water vanuit uw cv-ketel, is er ook elektrische vloerverwarming. De installatiekosten zijn bij elektrische vloerverwarming zeer aantrekkelijk. Daar staat tegenover dat elektrische vloerverwarming niet zuinig is in verbruik. Daarom wordt elektrische vloerverwarming meestal alleen gebruikt voor ruimtes die niet continu verwarmd hoeven worden. Badkamers, garages of hobbykamers bijvoorbeeld. Meer weten? Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming in Spijkenisse.

Neem contact op met ICD Projects

ICD Projects is uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming in Spijkenisse. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via 078-3021200 of stuur een e-mail naar info@icdtechniek.nl. Ook kunt ons u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor heerlijk comfortabele vloerverwarming in Spijkenisse schakelt u de installateurs van ICD Projects in.